Boot huren Gaasterland | Boot huren Friesland

De Blote Poaten Boot

NL EN DE

Zeilvakantie in Friesland, leer het tijdens je vakantie!


 

Vinea biedt verschillende zeil vakanties in Nederland aan. Met name de zeilscholen in Friesland staan garant voor de allerleukste zeil vakantie in Nederland. Iedere zeilschool biedt een uniek programma aan voor alle leeftijden. Dat maakt de keuze voor jouw zeilschool iets gemakkelijker. Je kunt ontzettend veel cursussen doen: van zeilen in een Optimist tot supersnel zeilen in een Catamaran. Vinea heeft een breed aanbod aan zeil vakanties in Nederland voor jong en oud!

Cursussen zeil- en surfkamp
Hou je van wedstrijdzeilen? Kijk dan eens bij de vakanties van zeilschool Us Hiem. Catamaranzeilen leer je perfect bij zeilschool De Stipe. Misschien spreekt het internationale karakter van Het Molenhuis je meer aan? Een exclusieve vakantie waar je naast zeilen ook kunt golfen? Dan ga je naar zeilschool Langweer.


Klik hier voor een sfeervideo van zeilen en surfen in Friesland!


Vinea Vakanties heeft zeker weten een geweldige vakantie die bij jou past! Houd je van zeilen, kitesurfen, paardrijden of straattheater? Wil je lekker chillen op het strand? Vinea heeft een prachtig aanbod voor vakanties in Nederland van 7 tot 18 jaar.