NL EN DE

Sub Menu


Stacaravan huren op Familiecamping De Belten

stacaravan huren overijssel
Bent u gek op campingvakanties en wilt u een stacaravan huren in Overijssel? Als u een kindvriendelijke stacaravan in Nederland wilt huren op een familiecamping in Overijssel, dan bent u bij de stacaravans van Kinderdomein op Familiecamping De Belten (voorheen de Jungle Avonturen Camping) in Rheeze aan het juiste adres. Stacaravan 17 biedt ruimte aan zes tot acht personen, heeft drie slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een douche en een toilet.

De kindvriendelijke stacaravan staat op een grote kavel en heeft een overkapte veranda zodat u in de zomer ook bij slecht weer buiten kunt zitten. De luxe ingerichte stacaravan staat aan een rustige, doodlopende straat op een ruime kavel dichtbij alle voorzieningen, en dat zijn er veel. Voor mensen met kinderen is deze kindvriendelijke stacaravan een aanrader, want op familiecamping De Belten in Overijssel valt van alles te beleven. Er is een subtropisch waterparadijs, een buitenbad en een enthousiast animatieteam om de kinderen te vermaken. Maar ook de volwassenen hoeven zich niet te vervelen. Er is een tennisbaan, jeu de boules, een zandstrand, een vis- en roeivijver en bijvoorbeeld een voetbalveld en er zijn diverse horecaruimtes.

De familiecamping is gelegen aan de rand van de Staatsbossen in het mooie Vechtdal in Overijssel, met pittoreske dorpjes in de nabijheid. Eventjes fijn relaxen in een bijzondere omgeving? Huur stacaravan 17!

Geïnteresseerd? U kunt online boeken!