NL EN DE

Plopsaland Indoor Coevorden!


Stap in Plopsa Indoor Coevorden aan boord van de Piratenbaan en ga dwars door grotten, over bruggen en langs watervallen en ontdek de magische wereld van Piet Piraat en zijn trouwe vrienden. Wie weet staan Berend, Steven en Stien in Plopsa Indoor Coevorden langs het parcours om je een behouden thuiskomst te wensen… Schip ahoi, piraatjes!

Ontdek de Woeste Zee van Plopsa Indoor Coevorden. Draai naar links en naar rechts. Zoef voorbij de Vuurtoren en draai nog een rondje… Klaar? Doe dan hetzelfde, maar dan achteruit! Kriebels in je buik gegarandeerd tijdens deze spannende tocht met Piet Piraat!

Beklim de Vuurtoren als je eenmaal weer aan land staat en ontdek het verrassende uitzicht over Plopsaland. Heel lang kun je er echter niet van genieten, want onverwachts duik je in één zucht naar beneden om vervolgens weer naar boven te gaan en dan opnieuw naar beneden…

Ook de Scheve Schuit is voor iedereen die graag hoort: “Schip ahoy, maatjes”. Ontdek de Scheve Schuit. In Plopsa Indoor Coevorden kun je er gewoon door wandelen. De vraag is alleen: blijf je droog of kom je er kletsnat uit…? Ontdek het zelf.Bekijk de Plopsa Indoor Coevorden video!