Stacaravan huren Friesland | Familiecamping Gaasterland

Stacaravan Bakhuuske

NL

Stacaravan Bakhuuske huren in Friesland

stacaravan huren Friesland Bakhuuske

 

Wilt u een stacaravan huren in Friesland? Probeer dan gerust het prachtige Gaasterland! Deze zeer ruime en comfortabel ingerichte stacaravan met drie slaapkamers kunt u het gehele seizoen huren. Stacaravan Bakhuuske staat op een mooie, besloten plek met de tuin op het zuiden. De ruime en comfortabel ingerichte stacaravan is van uitstekende kwaliteit, de eigenaars zijn er trots en zuinig op.
 Er is een veranda aangebouwd waardoor je ook bij wat minder mooi weer lekker buiten kunt zitten of bezig zijn. De stacaravan bevindt zich op de kindvriendelijke familiecamping "De Wite Burch" te Bakhuizen in een schitterend natuurgebied aan de rand van twee Friese binnenmeren, het Rijsterbos en het IJsselmeer. Vlak langs de camping loopt het Gaasterland pad, een fietsroute die je naar alle mooie plekjes en dorpen brengt zoals Balk met zijn karakteristieke trap- en halsgevels, en het gezellige brinkdorp Oudemirdum. Ontdek ook de cultuur en historie in Sloten, Stavoren en Hindelopen, drie van de kleinste stadjes van de tocht der tochten langs de Friese elf steden.


Kindvriendelijke camping

speelpaviljoen de avonturij

Stacaravan Bakhuuske staat op familiecamping De Wite Burch. De Wite Burch is een kindvriendelijke camping. De afgelopen twee jaar heeft de camping extra voorzieningen voor kinderen aangebracht. Naast een outdoor klimtoren voor kinderen vanaf ca. 10 jaar is er voor de kleinere kinderen tot 12 jaar een indoorspeelpavaljoen aangelegd. In de zomervakantie is er tevens een professioneel animatie team! 


Boot huren Friesland

U kunt stacaravan Bakhuuske tevens huren in combinatie met de Bloate Poaten Boot zodat u heerlijk met het gezin kunt genieten van de Friese Meren. Wanneer u de Bloate Poaten Boat als optie meeboekt ontvangt u een korting van 20% op de huurprijs.