Stacaravan huren Gaasterland | Campingvakantie Friesland

Stacaravan huren Himmelhuuske

NL

Stacaravan Himmelhuuske huren in Friesland

Stacaravan huren Himmelhuuske

 

Himmelhuuske is een stacaravan apart, een chalet van een stacaravan. Heerlijk comfortabel ingericht met een mooie veranda en altijd zon in de tuin. Met twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer is Himmelhuuske geschikt voor vier of vijf personen.  Stacaravan Himmelhuuske staat op camping de Wite Burch te Bakhuizen in het prachtige Gaasterland in Zuidwest Friesland.


 

Zoals stacaravan Bakhuuske uiteraard afgeleid is van Bakhuizen, is stavaravan Himmelhuuske afgeleid van Himellum. De twee plaatsen waartussen camping Wite Burch is gelegen. Het is er goed toeven, in en rond stacaravan Himmelhuuske, niet alleen tijdens de vakanties, maar ook in het voor- en naseizoen. Stacaravan Himmelhuuske is uitermate geschikt voor gezinnen, kinderen en natuurgenieters. Het Rijster bos is ook in het voor- en najaar prachtig, en ook aan het water is het dan schitterend. Twee Friese binnenmeren, het IJsselmeer en het Rijster bos liggen op fietsafstand, evenals de pittoreske oer-Friese dorpjes Balk, Oudemirdum, Sloten, Stavoren en Hindelopen. Gaasterland is puur genieten!

 

Kindvriendelijke camping

speelpaviljoen de avonturij

Stacaravan Himmelhuuske staat op familiecamping De Wite Burch. De Wite Burch is een kindvriendelijke camping. De afgelopen twee jaar heeft de camping extra voorzieningen voor kinderen aangebracht. Naast een outdoor klimtoren voor kinderen vanaf ca. 10 jaar is er voor de kleinere kinderen tot 12 jaar een indoorspeelpavaljoen aangelegd. In de zomervakantie is er tevens een professioneel animatie team! 

 

Boot huren Friesland

U kunt stacaravan Bakhuuske tevens huren in combinatie met de Bloate Poaten Boot zodat u heerlijk met het gezin kunt genieten van de Friese Meren. Wanneer u de Bloate Poaten Boat als optie meeboekt ontvangt u een korting van 20% op de huurprijs.